Enneagram-kurs

Lillesand menighet inviterer til Enneagram-kurs på Tingsalen 12. og 26. april kl 18-21. Datoene i mars måtte dessverre utgå grunnet kornarestriksjoner.

Har du lyst til å oppdage mer av potensialet i deg selv og de du er i relasjon med? På dette kurser lærer du mer om hvordan du kan bruke enneagrammet i hverdagen. Kurset er både for deg som har litt om enneagrammet tidligere, og for deg som ikke kjenner så mye til det. Les mer HER

Målgruppe: Frivillige i menigheten, menighetsrådet, konfirmantforeldre, staben i kirken og de som rett og slett bare synes dette virker spennende. Lillesand menighet ønsker alle hjertelig velkommen.

Påmelding ved epost til kirkekontoret@lillesand.kommune.no senest 7. april 2021.

Sted og tidspunkt: Tingsalen to onsdager kl. 18.00 - 21.00.

Pris kr. 300,- pr. pers. (kr 150,- pr kveld). Betales på vipps 116596. Det vil serveres drikke og frukt.

Janne B. Haanes er utdannet kursholder i Enneagrammet. Hun har en bred erfaring med mennesker fra sitt arbeid som flyvertinne, lærer og teolog. Hun har en lett og ledig stil over undervisningen sin, med masse humor og gode eksempler. På den måten gjør hun kunnskapen lett å ta inn, og lett å bruke i hverdagen.

Hjertelig velkommen