Trosopplæring forøvrig


I dåpshandlingen leser vi fra Bibelen om "å lære å kjenne" troen. Dette ønsker menighetn å bidra til, sammen med de som har ansvar for oppdragelsen for barnet. Derfor har kirken tilbud om trosopplæring for barn og unge fra 0 til 18 år. I Lillesand menighet er det flere aktiviteter som tilbys jevnlig gjennom året. I tillegg har vi disse trosopplærsingtiltakene som hvert gjennomføres en gang i året.

Godkjent trosopplæringsplan for Lillesand menighet

For mer infomrasjon om trosopplærsingutvalg kan du se under hovedoverskriften Vår menighet og velge kategorien Trosopplæringsutvalg

4-års bok. Årlig blir 4-års bok gitt ut til alle barn i menighetene som ønsker å ta imot boken. 

Lys Våken. Les mer om Lys Våken på kirken.no  https://kirken.no/nb-NO/kristen-tro/trosopplaring/tiltak/lysvaken/

Xtra UNG. Hver vår blir alle 12, 13 og 14-åringer invitert til en superbra fredagskveld i Møglestuhallen. Der blir det lek for alle, spill på storskjerm og underholdning. DE som vil kan være med på fotballturnering, og kvelden avsluttes med finale og premie til vinnerlaget. UNG holder kafe hele kvelden, så ta med litt lommepenger. Lørdagskvelden, samme helgen, er alle hjertelig velkommen til UNG celebration i Lillesand kirke. UNG er et kristent ungdomsarbeid som drives av frikirka, Den norske kirke og Normisjon i Lillesand. Å bli med på Xtra UNG er en fin måte å bli kjent med kirkens arbeid, KRIK og UNG på. Dette er et populært arrangement som lokker mange tenåringer ut av huset både fredag og lørdag. 

Tilbake