Konsert 31. juli

Romantisk sommerkonsert med 300 levende lys i Lillesand kirke 31. juli kl.20

Velkommen til en magisk kveld med våre vakreste romanser og mest 300 lys i Lillesands kirke sitt fantastiske miljø.

Her får vi høre noen av de mest kjente nordiske romansene,  av komponister som Edvard Grieg, Ture Rangstrøm og Hugo Alvén. Det blir både nydelige soprantoner og fengslende klaverstykker, med  Mariann Fjeld Solberg – sopran, kjent  kjent her til lands for sine roller ved Den Norske Opera og Åse Mathiesen – en av Norges eminente pianister.

Denne kvelden får vi også oppleve en eksklusiv sjokoladesmaking med Heimdal Chokolade, som lager inspirerte praliner til ære for kvelden.

Bill kr 160,- kan kjøpes her, Romanser og levende lys - 31.07.2024 | Mariann Fjeld-Solberg | Kjøp billetter | Hoopla

Velkommen til en annerledes og stemningsfull kveld, garantert en uforglemmelige opplevelse med enestående vakker musikk som fortryller århundrer etter århundrer.