Himmelsk ro


Himmelsk ro er tilbake i Lillesand kirke. Velkommen til konsert 20. desember kl 19.

Velkommen til en julekonsert i landskapet mellom jazz, folketoner og klassisk.

Eirik Dørsdal (trompet), Ingrid Vetlesen (sopran) og Tor Morten Halvorsen (piano) har spilt julekonserter sammen siden 2019, til stor begeistring for publikum. De velger de avkreste julesalmene og folketonene, og sammen danenr de et unikt musikalsk landskap, i skjæringspunktet mellom tradisjonsmusikk og jazz. Alle arrangementer er av Eirik Dørsdal.

Billetter kan kjøpes på ticketco eller i døra (vipps): Kr. 270,-.

Samme konsert holdes også i Dypvåk kirke i Tvedestrand 7. desember og i Risør kirke 9. desember. 

 

Ingrid Vetlesen er utdannet operasanger fra Operaakademiet i København, og er en  hyppig brukt solist og kammermusiker. Hun har vært solist med bl.a. Kristiansand Symfoniorkester, Scandinavian Chamber Soloist og Agder kKammerorkester flere ganger, og medvirket i Amadeus på Kilden Teater- og konserthus høsten 2023. Siden 2018 har Ingrid arrangert over 40 operapuber i ulike byer på Sørlandet, gjellom konseptet Opera + Pub. Ingrid bor i Lillesand.

Eirik Dørsdal er trompetisk med base i Risør. Utdannelse fra Kristiansand musikkonservatorium og Gøteborg "Artisten". Jobber hovedsakelig innenfor improvisasjonsmusikk, jazz og folkemusikk innenfor moderne og tradisjonell skole. Er aktiv med flere ensembler i inn- og utland. Har de siste årene gjort utgivelser på Karl Seglems plateselskap "Norcd" (nå "Nye Nor") med blant annet sveitsiske/norske "Augur Ensemble", duoprosjekt med Tara ØVerland "Picidae" sin egen trio "Dørsdal/Sæter/Løwe" og sitt eget prosjekt under eget navn.

Tor Morten Halvorsen arbeider i dag som kirkemusiker i risør og Søndeled. Han har sin utdannelse som pianist og pedagog fra Norges musikkhøgskole og som dirigent fra Det Kongelige Danske musikkonservatorium i København. Han har de siste 20 årene hovedsaklig jobbet som dirigent for kor i inn- og utland, undervist i direksjon og jobbet som pianist og sanglærer innen musikal. Tor Morten har startet "Sang i Øst", støttet av bl.a. Risør kommune og tidligere Agder fylkeskommune. De siste årene har han fokusert med på rollen som ensemblemusiker og utforsket møtepunkter mellom klassisk musikk, folkemusikk og improvisasjon. 

Himmels ro er støttet av Risør kommune.

Tilbake