Stille kveld

Du inviteres til stille kveld i Lillesand frikirke tre kvelder høsten 2018

Datoene er satt til 24. sept, 29. okt og 26. nov kl 18.30 - 21.30 i Lillesand frikirke.

Påmelding til Inger Kvestad 934 59 624 inger.kvestad@gmail.com

Les litt om kveldens innhold nedenfor:

1.    Litt orientering om kvelden.
2.    Kveldsbønn –felles tekst vi leser sammen.
3.    Deretter bruker vi litt tid til å falle til ro og lande i stillheten ved å lytte til musikk 10-15 min.
4.    Vi deler så ut en meditasjonstekst fra Bibelen med noen refleksjoner.
Du finner en plass i huset, gjør det komfortabelt for deg selv, fall til ro, hvil, lytt til ditt eget indre og la Gud ha omsorg for deg.
5.    Kl.20.00  Samling
Vi serverer  et godt måltid. Vi spiser i stillhet mens vi lytter til musikk. Etter måltidet fortsetter vi med meditasjon over teksten. Det er også anledning til å gå en tur ut.
6.    Kvelden avsluttes i fellesskap med en liten delerunde. Etterpå  blir det anledning til å komme med en tilbakemelding om hvordan kvelden har vært dersom noen ønsker det.
Det er selvsagt helt frivillig. Vi legger vekt på at kvelden ikke skal inneholde noen form for krav eller prestasjonspress.