Koronasituasjonen

Smittevernreglene gjør at en del aktiviteter i menigheten avlyses eller utsettes. Men barne- og ungdomsarbeidet kan starte opp nå. Og kontoret er bemannet.

Regjeringen oppforderer oss til å holde avstand, bli hjemme og unngå å treffe mange mennesker. Vi følger retningslinjer vi har fått fra helsemyndigheter, kirken sentralt, biskop og kommuneoverlege, og pr. i dag gjelder dette:

Kirkekontoret i Lillesand vil ha en minimumsbemanning i den ordinære åpningstiden fra kl. 10.00 til 14.00 mandag til fredag. Kontoret i Høvåg vil også være bemannet fra kl. 10.00 til 14.00 mandager og torsdager, som normalt. Vi oppfordrer likevel til å ta kontakt pr. mail eller telefon hvis du har mulighet til det, da de aller fleste har hjemmekontor mesteparten av arbeidstiden sin.

Barne- og ungdsomarbeidet starter opp igjen nå i januar, mer informasjon på kalenderen på denne nettsiden. Konfirmantene vil også bli kontakter om opplegget fremover.

Årets første gudstjenester avlyses. Dåp og vielser kan avholdes med inntil 10 personer tilstede, dette vil være etter nærmere avtale med prest. Graverdsseremonier kan gjennomføres med inntil 50 personer tilstede, slik det har vært en lengre periode nå. Noe diakonalt arbeid kan gjennomføres.

Ta kontakt med oss om du har spørsmål om gjennomføringer og smittevern på våre aktiviteter.